top of page

A tanfolyam felépítése

 A tanfolyam díja: 45.000 Ft/hónap

Az ár magában foglalja az elméleti és gyakorlati órákat, a saját részre történő állításokat, valamint a csoportjaimon történő ingyenes segítői/képviselői tapasztalatszerzést és a vizsgát is.

 

Fizetési mód: előre átutalva vagy készpénzben kifizetve

10% kedvezmény 3 hónap előre történő fizetése esetén

Akinek nincs pszichológiai előképzettsége, azt különórákon, külön díj ellenében felzárkóztatom.

A képzés egy éves időtartamú, 4 x 3 hónapos modulokban történik, havonta 10 órában.

Szerkezete a következő:

Az első, harmadik és negyedik (egyenként 3 hónapos) modul: A havi 10 órán belül alkalmanként 3 óra elméletet és 7 óra gyakorlatot tartalmaz. Az elméleti részhez személyes vagy online jelenlét szükséges. A gyakorlat tanulócsoportos saját élmény, vagy a saját csoportjaimon segítő jelenlét formájában teljesíthető.

A második modul: 3 x 10 óra vagy 6 x 5 óra "családállítás napközi" (elméleti és gyakorlati képzés), ami teljes időtartama alatt személyes jelenlétet igényel.

A képzés 12 hónapja folyamán valódi csoportélménnyel gazdagodnak a résztvevők.

A tanfolyam egy éves időtartama 120 órát foglal magában, melynek több, mint 70%- a gyakorlati képzés. A tanfolyamot elvégzőknek saját

élményű család-/rendszerállítói gyakorlatuk lesz.

Sikeres vizsga után aláírásommal ellátott tanúsítványt kapnak a résztvevők. A tanúsítvány családállító asszisztens fokozatra jogosít, melynek birtokában egyéni család-/rendszerállítás alaphelyzeti konzultációt végezhetnek a sikeresen vizsgázottak. A további munkájukhoz szükséges rendszeres szupervíziót részükre biztosítom.

Az alapképzésre (annak, aki ezt igényli) további képzés épül, ami csoportban alkalmazható állítói ismereteket ad.

 

 

Ismerd meg a tanfolyam tematikáját!

 

bottom of page