Hogyan válasszunk családállítót?

Magyarországon több a családállító, mint ahányan hiteles helyről származó képzettséget szerezhettek. Mielőtt eldöntjük, hogy kivel állíttatunk, érdemes érdeklődni a családállítókról, tapasztalataikról, és a velük szerzett tapasztalatokról.

 

Megéri alaposan utánakérdezni, hogy hol és mennyi ideig tanulták az állításvezetést, és mennyiben tér el módszerük az eredeti családállítástól.

 

Ha a minősített helyről származó családállító képzés - amely hellingeri formájában minimum 2-3 évet vesz igénybe - nem szerepel a palettájukon, célszerű más családállító után nézni.


A családállítás minősége, sikere és hitelessége mindezen tényezőktől is függ.

 

A családállító az életünket és utódaink életét is alapvetően meghatározó történésekkel foglalkozik. Ezt bízzuk rá, és mindazt, ami az állítás során még kiderülhet!

 

Különböző problémák megoldási kulcsa különböző családállítóknál lehet, és más - más embereknek különböző lehet az eredményes családállítója.
 
Mind az egyéni, mind a csoportos állítás rendkívül hatékony.

 

Kérdéseire szívesen válaszolok! Írjon nekem!

Telefon: +36 30 991 6940

  • Facebook Social Icon

© 2016 Copyright by Dr. Pusztai Ildikó. Az oldal szövegének felhasználása csak Dr. Pusztai Ildikó írásos engedélyével lehetséges.
A szövegek Dr. Pusztai Ildikó tulajdonát képezik. Az oldal szövegének endegély nélküli másolása és felhasználása jogi következményeket von maga után.​