Ho'oponopono

A Ho'oponopono tanítása a polinéz kultúrából származik, ősi problémamegoldó módszer. Egyaránt ismert Hawaii, Szamoa, Tahiti , a Húsvét - sziget és Új-Zéland hagyományaiban univerzális gyógyító technikaként. Ennek könnyen alkalmazható változatát Morrnah Nalamaku Simeona hawaii gyógyító asszony dolgozta  ki.

 

A módszert tanítványa ,  Dr. Ihaleakalā Hew Len tette népszerűvé, aki a Hawaii Állami Kórház zárt osztályán, sok pszichiátriai beteget gyógyított meg a Ho'oponopono gyakorlattal. 

Dr. Len véleménye szerint mi vagyunk felelősek mindazért, amit tapasztalunk.


Ő és Mabel Katz, aki Dr. Len tanítványa, azt tartja, hogy a tudatunk és tudattalanunk törlés/delete gombját nyomjuk meg akkor, amikor a módszert alkalmazzuk.

 

Véleményem szerint a Ho’oponopono gyakorlásával a magunk-, valamint a szűkebb és tágabb környezetünk léte és így végső soron a világunk tehető jobbá.

Kérdéseire szívesen válaszolok! Írjon nekem!

 

Telefon: +36 30 991 6940

  • Facebook Social Icon

© 2016 Copyright by Dr. Pusztai Ildikó. Az oldal szövegének felhasználása csak Dr. Pusztai Ildikó írásos engedélyével lehetséges.
A szövegek Dr. Pusztai Ildikó tulajdonát képezik. Az oldal szövegének endegély nélküli másolása és felhasználása jogi következményeket von maga után.​